Optimera Vara AB

Västra Götalands län

Information

Optimera Vara AB är ett av många bolag som finns i Vara. Det är nämligen den kommunen som Optimera Vara AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Optimera Vara AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1954-04-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vara G. Tegelbruket , 534 96, Vara. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Optimera Vara AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0512-16000.

Vara arbetar för att bolag som Optimera Vara AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Optimera Vara AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska driva försäljning av byggnadsvaror och trävaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Optimera Vara AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Optimera Vara AB och det är följande personer, Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln VD, Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, John Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Håkan Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Optimera Vara AB är 556059-3898.