Vara Veterinärstation AB

Västra Götalands län

Information

Vara Veterinärstation AB är en verksamhet som finns i Vara. I Vara Veterinärstation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Nils Tore som är född 1952 och har titeln VD, Olsson, Nils Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Pevec, Till som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandell, Peter Mark Gunnar som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Roland Egon Josef som är född 1944 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Vara Veterinärstation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Vara Veterinärstation AB på telefon 0512-33680.

Bolaget skall bedriva veterinärpraktik, tillhandahålla lokaler och utrustning för djursjukvård, bedriva försäljning av produkter till djur och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vara Veterinärstation AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vara Veterinärstation AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Vara arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Vara Veterinärstation AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Vara Veterinärstation AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vara Veterinärstation AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vara Veterinärstation AB har 556565-5593 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.